HELIOS Ziekenhuis Hüls

Welkom

Therapiecentrum Hüls

Het therapeutisch centrum houdt zich bezig met de volledige behandeling van alle patiënten, van de klinische opname tot het ontslag, en omvat fysio-, ergo- en spraaktherapie. Door gerichte en continue bijscholing kunnen wij een behandelkwaliteit garanderen die altijd voldoet aan de recentste ontwikkelingen.

In nauwe samenspraak met de behandelende artsen wordt een therapieplan opgesteld op basis van de individuele eigenschappen van de patiënt en zijn/haar aandoening. Na de gestelde diagnose aan het begin van de behandeling worden de behandelingen en therapieresultaten voortdurend vastgelegd en aangepast aan de actuele situatie. Zo kunnen klachten zo snel en goed mogelijk worden verminderd. Ons zeer gemotiveerde personeel, een moderne technische uitrusting en actuele therapie- en trainingsmethodes garanderen optimale resultaten bij het herstellen van de algemene en specifieke functievaardigheden.

Ook bij een poliklinische behandeling kunt u gebruik maken van het gehele therapeutische spectrum. Onze leidinggevende therapeuten geven u graag uitgebreidere informatie!

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923