HELIOS Ziekenhuis Hüls

Welkom

Ongevalschirurgie

Op de afdeling voor ongevalschirurgie worden letsels en aandoeningen aan de bovenste en onderste ledematen behandeld. Hier worden moderne methodes voor bot- en gewrichtschirurgie ingezet, inclusief de zogenaamde minimaal-invasieve en endoscopische methodes, en is het mogelijk om naast de uitgebreide behandeling van deze letsels ook de gevolgen van oude letsels deskundig te behandelen.

Specialismen van de afdeling zijn de gewrichtschirurgie, de arthroscopische chirurgie, endoprotheses, de handchirurgie, de voetchirurgie en de behandeling van letsels aan bekken en ledematen.

Onder de orthopedische chirurgie vallen alle reconstructieve ingrepen bij aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Hiertoe behoren vooral ook de implantatie van gewrichtsprotheses in het heup- en kniegewricht. Een verder medisch specialisme is de conservatieve en operatieve behandeling van letsels en degeneratieve aandoeningen aan de wervelkolom. Door de nauwe persoonlijke en structurele verbinding met de afdeling voor orthopedie, ongevals- en handchirurgie van het Helios-ziekenhuis in Krefeld kan een medische zorgverlening van het hoogste niveau worden gegarandeerd.

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923