Helios-ziekenhuis Bochum-Linden

Welkom

HELIOS-ziekenhuis Bochum-Linden

Hartelijk dank voor uw interesse in ons traditierijke ziekenhuis (opgericht in 1885 als katholiek ziekenhuis). De volgende pagina’s bieden u de mogelijkheid ons en ons ziekenhuis te leren kennen.

Wij zijn een acuut ziekenhuis voor basis- en standaardzorg en beschikken over de vakafdelingen chirurgie, interne geneeskunde, operatieve oogheelkunde, kinder- en jeugdpsychiatrie (met bedden) en de afdelingen radiologie en anesthesie (zonder bedden). Om u een uitgebreide internistische behandeling te kunnen aanbieden, kunt u bij ons niet alleen terecht voor de traditionele slaapgeneeskunde, maar ook voor het specialisme pulmonologie (longgeneeskunde) en beademingsgeneeskunde.

Naast een kwalitatief hoogwaardige basis- en standaardzorg voor de inwoners van het stadsdeel Bochum Südwest hebben wij ons geprofileerd door het inrichten van diagnostisch-therapeutische behandelcentra, zoals het darm- en vaatcentrum. Een uitmuntende medische deskundigheid aanbieden door in ieder van onze vakgebieden specialist te zijn, dat is het doel van het HELIOS St. Josefs-Hospital.

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923