HELIOS Ziekenhuis Bochum-Linden

Instituut voor diagnostische en interventionele radiologie

Hartelijk welkom bij het instituut voor diagnostische en interventionele radiologie

Beste patiënt,

Het kerngebied van ons instituut is het leveren van de radiologische, diagnostische en therapeutische voorzieningen voor alle klinische vakgebieden binnen het ziekenhuis.

Hiervoor heeft het instituut de beschikking over een zeer deskundig team en een moderne radiologische technologie. Zij staan garant voor circa 12.000 uiteenlopende onderzoeken per jaar.

Een van de zwaartepunten is hierbij de interventionele radiologie.

Als onderdeel van een interdisciplinair vaatcentrum wordt in nauwe afstemming met vaatchirurgie en flebologie gewerkt aan de optimalisatie van de behandeling van vaataandoeningen.

Op de volgende pagina’s vindt u een uitgebreid overzicht van het aanbod van ons instituut.

Hartelijke groet,

uw team van radiologie