HELIOS Ziekenhuis Cuxhaven/Sahlenburg

Welkom

Algemene operatieve en conservatieve orthopedie

De afdeling algemene orthopedie van het Helios Seehospital Sahlenburg richt zich op de gehele operatieve en niet-operatieve behandeling van gewrichtsaandoeningen. Dit beslaat o.a. het complete aanbod op het gebied van endoprotheses, inclusief revisieoperaties van grote en kleine gewrichten. Andere specialismen van de afdeling zijn de voetchirurgie en de orthopedische reumatologie, waartoe ook handchirurgie behoort.

Arthroscopische operaties aan knie-, schouder- en spronggewricht en elleboog, alsook poliklinische en minimaal-invasieve operaties aan pezen, zenuwen en spieren maken het aanbod van operatieve mogelijkheden voor de behandeling van degeneratieve aandoeningen en ontstekingsziektes van het bewegingsapparaat compleet. Met rond 1.000 klinische en 500 poliklinische operaties per jaar beschikken wij over de benodigde ervaring om u bij orthopedische problemen uitgebreid te kunnen adviseren en behandelen.
Onze filosofie komt niet in de laatste plaats tot uitdrukking in onze uitzonderlijke medische kwaliteits- en servicestandaard. Wij kunnen bij de behandeling van onze pati├źnten steunen op de hoogst mogelijke medische deskundigheid en moderne medische techniek. De operatie- en behandelmethodes voldoen aan de recentste wetenschappelijke ontwikkelingen en de erkende aanbevelingen en richtlijnen van Duitse en internationale vakverenigingen. Ons gekwalificeerde personeel staat daarmee garant voor een medische zorg van het hoogste niveau.

De hooggekwalificeerde specialisatie van onze afdeling heeft aanzienlijke voordelen. Dankzij de korte wegen naar ons ziekenhuis, waar alle belangrijke afdelingen (orthopedie, wervelkolomchirurgie, reumatologie, pijnbestrijding, anesthesie) voor de behandeling van aandoeningen aan het bewegings- en steunapparaat met elkaar samenwerken, kunnen een snelle en effectieve diagnose en therapie worden gegarandeerd. In nauwe samenwerking met de interne afdelingen fysio- en ergotherapie wordt nog tijdens het ziekenhuisverblijf gestart met de revalidatietherapie├źn.

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923