HELIOS Ziekenhuis Krefeld

Welkom

Fysiotherapie

Hartelijk welkom op de afdeling voor fysiotherapie
 

Een operatie, een ongeval, een hartinfarct, een beroerte of andere aandoeningen kunnen bewegingsbeperkingen, pijn of een beperkte lichamelijke en mentale belastbaarheid tot gevolg hebben. De moderne fysiotherapie kan dit soort klachten verminderen of verhelpen. Ons deskundige en gekwalificeerde team beschikt over jarenlange ervaring en een breed spectrum aan moderne behandelmethodes om u tijdens uw ziekenhuisverblijf of ook poliklinisch optimaal en persoonlijk te begeleiden.

De zwaartepunten van onze afdeling zijn de fysiotherapie en de fysische therapie. Beide begrippen staan voor een groot aantal uiteenlopende behandelmethodes die zowel uit actieve als passieve maatregelen bestaan en één doel hebben: het herstellen van mobiliteit en het verhelpen of verminderen van pijn en daarmee een verbetering van de levenskwaliteit.

Op basis van een eerste onderzoek stellen wij samen met u een persoonlijk behandelplan op. Daarbij kunnen individuele therapieën en verschillende groepstherapieën met elkaar worden gecombineerd. Uitgebreide informatie over ons aanbod vindt u hier. Stel gerust al uw vragen. Wij helpen u graag verder!


Het team van de afdeling fysiotherapie

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923