HELIOS Ziekenhuis Krefeld

Welkom

Gynaecologisch oncologisch centrum Krefeld

Gynaecologisch oncologisch centrum met certificaat van de Deutsche Krebsgesellschaft e.V.

De afdeling voor gynaecologie is gespecialiseerd in de behandeling van kwaadaardige gynaecologische aandoeningen en door de Deutsche Krebsgesellschaft (DKG, Duitse kankervereniging) gecertificeerd als gynaecologisch oncologisch centrum. Op onze afdeling ontvangen patiënten via een netwerk van specialisten een allesomvattende zorgverlening in alle fasen van de aandoening. Alle medische en verpleegkundige aspecten zijn afgestemd op de vereisten van een optimale patiëntenzorg. Ter aanvulling bieden wij een uitgebreide psychosociale begeleiding aan.

De afdeling gynaecologie van het HELIOS-ziekenhuis Krefeld is benoemd tot specialistische kliniek voor de operatieve behandeling van eierstokkanker. Dit benadrukt nog eens de ervaring van onze chirurgen en de duidelijke prioriteitenstelling binnen de afdeling. Samen met Prof. Dr. med. A. Du Bois (Wiesbaden) en PD Dr. med J. Sehouli (Charité / Berlijn) nemen wij deel aan verschillende klinische studies. Hierdoor kunnen wij onze patiënten behandelen met behulp van de nieuwste wetenschappelijke therapieconcepten.

In het linkermenu vindt u belangrijke vakgebieden binnen de gynaecologische oncologie. Voor vragen, informatie of het maken van een afspraak kunt u altijd terecht bij ons secretariaat. Wij zouden het op prijs stellen wanneer u ons aan het einde van uw eventuele verblijf zou kunnen vertellen wat u van onze dienstverlening vond.


Prof. Dr. med. Michael Friedrich

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923