HELIOS Ziekenhuis Krefeld

Welkom

De ouderbegeleiding in het HELIOS-ziekenhuis Krefeld

De zwangerschap, bevalling en de eerste tijd met het pasgeboren kind zijn zeer emotionele gebeurtenissen. Ze zijn voor moeder, vader en kind een intense en intieme lichamelijke en geestelijke ervaring. Daarom is een vertrouwensrelatie nodig tussen de moeder resp. de ouders en degene die u op deze weg begeleidt.

Wij willen u met het aanbod van de HELIOS-ouderbegeleiding graag bij de zwangerschap en daarna, bijvoorbeeld tijdens de voedingsperiode, begeleiden tot na het eerste levensjaar van uw kind. Onze verloskundigen, kinderverpleegkundigen en artsen zullen u in iedere fase met persoonlijk en vakkundig advies bijstaan.

Op onze afdeling passen wij het HELIOS-moeder-kindconcept met het motto ‘veilig en persoonlijk’ consequent toe. Onder dit motto gelden sinds 2003 in alle verloskundige afdelingen van de HELIOS-ziekenhuizen uniforme kwaliteits- en servicestandaarden. Doel van deze standaarden is de veiligheid van moeder en kind verder te verhogen en de tevredenheid van de ouders te verbeteren. Verloskunde en kindergeneeskunde bevinden zich bij ons onder één dak en de afdelingen liggen direct naast elkaar, wat – in combinatie met een uitstekende medisch-technische uitrusting – de hoogst mogelijke veiligheid garandeert voor hier geboren baby’s en hun moeders.


Het team van het moeder-kindcentrum

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923