HELIOS Ziekenhuis Schwelm

Welkom

Helios-ziekenhuis Schwelm

Hartelijk dank voor uw interesse in ons ziekenhuis. Op de volgende pagina’s kunt u nader kennis maken met ons en ons ziekenhuis.

Het HELIOS-ziekenhuis Schwelm is een acuut ziekenhuis voor standaardzorg in het zuiden van het district Ennepe-Ruhr, met 401 bedden en de klinische afdelingen algemene-, viscerale en vaatchirurgie, gynaecologie en verloskunde, geriatrie met geriatrische dagkliniek, interne geneeskunde, kinder- en jeugdgeneeskunde, urologie en kinderurologie, ongevalschirurgie en orthopedische chirurgie, alsmede een afdeling voor keel-neus-oorheelkunde met externe artsen. De anesthesie, intensive care en de pijnbestrijding maken ons zorgaanbod compleet. De medische vakgebieden, instituten, afdelingen en poliklinieken werken nauw met elkaar samen.

Onder het motto ‘Jeder Moment ist Medizin’ (ieder ogenblik is geneeskunde) zoeken een hooggekwalificeerd team van artsen en een deskundige, toegewijde en vriendelijke verpleging de best mogelijke behandeling voor ieder ziektebeeld. Teamwork is bij ons zeer belangrijk en ervaringen worden regelmatig en enthousiast met elkaar uitgewisseld. De hoge motivatie en capaciteiten van ons medische team worden perfect ondersteund door de modernste technologie.

Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923