HELIOS Ziekenhuis Siegburg

Welkom

Gynaecologie

Beste patiënt,
geachte collega,

Het team van de afdeling gynaecologie van het HELIOS-ziekenhuis Siegburg heet u van harte welkom op de website van de afdeling. Op de volgende pagina’s geven we u meer informatie over onze afdeling en ons zorgaanbod.
Het HELIOS-ziekenhuis Siegburg, academisch opleidingsziekenhuis van de universiteitskliniek Bonn, ligt in het hart van de stad en op slechts enkele minuten van de historische stadskern. Wij zijn een acuut ziekenhuis en bieden een afgestemd aanbod van vakafdelingen, waar ook onze afdeling voor gynaecologie toe behoort. Het vertrouwen van de ruim 1.500 klinische en poliklinische patiënten die ons jaarlijks bezoeken, bewijst de belangrijke plaats die de afdeling voor gynaecologie inneemt in de regio Rhein-Sieg. Een deskundig team van artsen en verpleegkundigen werkt nauw met elkaar samen om de gezondheid en het welzijn van onze patiënten te garanderen.

Onze gynaecologische afdeling biedt een allesomvattende, persoonlijke advisering en medische behandeling van het complete spectrum van goed- en kwaadaardige aandoeningen van borsten en vrouwelijke geslachtsorganen.
 
Op onze afdeling worden alle operaties uitgevoerd conform de modernste medische standaard. Dit omvat het complete spectrum van de gynaecologische chirurgie, zoals:

•    bijzonder zwaartepunt op het gebied van minimaal-invasieve ingrepen (sleutelgatchirurgie)
•    alle operatiemethodes voor de behandeling van goed- en kwaadaardige tumors bij de vrouw
•    alle operatiemethodes voor de behandeling van bekkenbodemklachten en urineverlies
•    alle operatiemethodes voor de behandeling van borstkanker – van borstsparende operatietechnieken tot reconstructieve ingrepen
•    cosmetische ingrepen zoals buikwandcorrecties, littekencorrecties, schaamlipcorrecties en vaginale correcties
•    poliklinische gynaecologische operaties

Verdere vragen beantwoorden wij graag tijdens een persoonlijk gesprek of bel naar het aangegeven telefoonnummer. U kunt ook via de e-mail contact met ons opnemen.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen!


Met vriendelijke groet namens het gehele team,


Dr. med. Si Tuan Truong
Afdelingshoofd gynaecologie

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923