HELIOS Ziekenhuis Siegburg

Welkom

Vaatcentrum Siegburg

Beste patiënten,

Vaataandoeningen liggen ten grondslag aan verscheidene ziektebeelden en hebben voor de betreffende patiënten vaak zwaarwegende gevolgen. In veel gevallen worden deze aandoeningen helaas niet of slechts in onvoldoende mate vastgesteld en behandeld. Tot er met een passende behandeling wordt begonnen, kampen patiënten vaak vele jaren met pijnlijke symptomen.

In sommige gevallen, zoals bij een verwijding van de buikslagader (aneurysma) of een vernauwing van de halsslagader (carotisstenose), komen deze mensen zelfs in levensgevaar. 

Met de oprichting van ons vaatcentrum in het HELIOS-ziekenhuis Siegburg werd de ideale basis gelegd voor een succesvolle behandeling.

Het vaatcentrum behandelt alle patiënten met aandoeningen aan het vaatstelsel. 

Daarbij worden zowel aandoeningen aan de slagaders (bijv. arteriosclerose of aneurysma’s) als de bloedvaten (spataders en trombose) behandeld. 

Met behulp van moderne behandelmethodes en de belangrijkste apparatuur voor diagnostiek (CT, MRI, angiografie) zijn wij in staat een actieve bijdrage te leveren aan de kwalitatieve zorgverlening van onze patiënten.
 
Heeft u nog vragen of wensen? Wij staan graag voor u klaar.

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923