HELIOS Ziekenhuis Wuppertal

Welkom

Esthetisch centrum Wuppertal

Alles onder één dak

Beste patiënt,

Goed in uw vel zitten, dat is de sleutel naar geluk en een goede gezondheid. 
Wij willen u daar graag bij helpen en stellen u daarom onze complete knowhow ter beschikking. 

Doordat het HELIOS-estethisch centrum Wuppertal is aangesloten bij een ziekenhuis voor maximale zorg profiteert u van de hoogst mogelijke medische veiligheid en de inzet van de modernste en zorgvuldigste behandeltechnieken.
Belangrijk uitgangspunt is hierbij een persoonlijk en individueel advies. Wij nodigen u graag uit hier gebruik van te maken. 

Het HELIOS-estethisch centrum Wuppertal biedt u een netwerk van nauw met elkaar samenwerkende deskundigen op het gebied van de keel-neus-oorheelkunde, dermatologie, plastische chirurgie, handchirurgie, esthetische chirurgie en reconstructieve chirurgie. Dit brede spectrum van specialistische kennis komt samen tijdens het regelmatige interdisciplinaire spreekuur van onze deskundigen, waar u zich persoonlijk en vanuit verschillende gezichtspunten kunt laten adviseren. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. 

Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over ons team, ons aanbod, onze verblijfsmogelijkheden en betalingsvoorwaarden. Natuurlijk staan we u daarnaast ook graag persoonlijk te woord

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923