HELIOS Ziekenhuis Wuppertal

Welkom

Chirurgisch centrum van het HELIOS-ziekenhuis Wuppertal

Geachte heer, mevrouw,

Onder het dak van het chirurgisch centrum bevinden zich drie van de grootste chirurgische vakgebieden binnen het HELIOS-ziekenhuis Wuppertal. Daarbij vullen alle collega’s elkaar met hun specialismen aan en bieden onze patiënten zo een breed zorgaanbod van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onze patiënten worden behandeld op zes afdelingen met ieder een eigen zwaartepunt: er zijn twee afdelingen voor algemene en viscerale chirurgie met in totaal 55 bedden, een afdeling voor vaatchirurgie met 30 bedden, een intermediate care unit en een interdisciplinaire intensive care met max. 14 bedden. Bovendien hebben wij de beschikking over bedden in de HELIOS-privéklinieken.
 
In de perioperatieve zorg besteden wij veel aandacht aan een effectieve pijnbestrijding, die in samenwerking met het centrum voor pijnbestrijding wordt doorgevoerd. Voor een effectieve voedingstherapie en effectief voedingsadvies beschikken wij over een speciaal voedingsteam. 
Naast het spectrum van de algemene, viscerale en vaatchirurgie worden bijzondere accenten gezet met de pancreaschirurgie en minimaal-invasieve chirurgie. 

Met de beste wensen voor uw gezondheid.


Prof. Dr. med. Hubert Zirngibl
Directeur van het chirurgisch centrum
Afdelingshoofd algemene en viscerale chirurgie

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923