HELIOS Ziekenhuis Bad Berleburg Baumrain

Welkom

Vakafdeling Orthopedie/Traumatologie

Geachte heer, mevrouw,

De afdeling voor conservatieve orthopedie en traumatologie bestaat sinds 1989 en beschikt over 155 bedden. De afdeling verzorgt aansluitende therapie (AHB), aansluitende revalidatie (AR), klinische verdere behandelingen volgens de wettelijke ongevallenverzekering (BGSW) en algemene klinische revalidatiebehandelingen.

De orthopedische afdeling van de Baumrainklinik wordt als orthopedische revalidatie-instelling erkend door de Duitse ziekenfondsen (conform § 40 en § 111 SGB V – het Duitse wetboek inzake sociale zekerheid), de Deutsche Rentenversicherung (DRV) Westfalen, DRV-Knappschaft - Bahn - See, Duitse uitkeringsinstanties, het leger, de post en particuliere zorgverzekeraars.

Een van de specialismen van de orthopedische afdeling in de Baumrainklinik is de hoogwaardige behandeling van patiënten die een amputatie hebben ondergaan. In het amputatiecentrum Südwestfalen, onderdeel van het HELIOS-revalidatiecentrum Bad Berleburg, komt de specialistische kennis van artsen en behandelaars op dit gebied samen.

Op de volgende pagina's krijgt u een indruk van de mogelijkheden die onze afdeling biedt. Hebt u na het lezen van de informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt met al uw vragen bij ons terecht, wij staan graag voor u klaar.

Contact

 • HELIOS International Office Centrale Lutherplatz 40
  47805 Krefeld
  Duitsland
  Telefoon
  + 49 2151 32 2851
  Fax
  + 49 2151 32 1923