hartelijk welkom Buren.

Wij verheugen ons op uw komst!

Beste Patiënt,

 

Hartelijk welkom bij Helios!!

Op deze website willen wij u de Helios  klinieken voorstellen en u als patiënt uit Nederland belangrijke informatie geven over een behandeling / opname in één van onze klinieken.

Bovendien vindt u de contactgegevens van onze Nederlandstalige medewerkers, die u graag voor vragen rondom het verblijf en de behandeling in onze kliniek, ter beschikking staan.

Wij wensen u een spoedig herstel en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,
 
Uw Helios International Office NL (HIO-NL)
Team Nederland De Helios klinieken – Uw gezondheidspartner!

 

Tot de Helios klinieken horen 111 ziekenhuizen voor acute gevallen en revalidatieklinieken.

Daaronder zes ziekenhuizen met een maximale verzorging bv. in Duisburg, Krefeld en Wuppertal. Helios is hiermee op de Duitse kliniekmarkt één van de leidende aanbieders van ziekenhuis- en poliklinische patiëntenzorg.

Jaarlijks worden bij Helios meer dan twee miljoen patiënten, waarvan ongeveer 5,2 miljoen in het ziekenhuis, medisch verzorgd. De kliniekgroep beschikt in totaal over ongeveer 35.000 bedden en geeft werk aan meer dan 73.000 medewerkers.

Onder zorgverzekeraars (beneden) vindt u een lijst van der verzekeringsmaatschappijen met wie we een contract hebben en waar we mee samenwerken. Tussen onze kliniek en uw (gecontracteerde) verzekeringsmaatschappij vindt directe verrekening plaats.

Video

Wij zorgen voor u